Vacatures medewerker landschap

Regionaal Landschap Westhoek is op zoek naar (m/v):

4 PROJECTMEDEWERKERS LANDSCHAP

Voltijds (38/38), aanleg werfreserve voor invullen van diverse contractuele betrekkingen op korte termijn.

Functie 1: Landschapsmedewerker Regionaal Landschap Westhoek

Je begeleidt landschapsprojecten van verschillende schaalniveaus van bij de opstart t.e.m. de uitvoering en opvolging, zodat de vooropgestelde engagementen en timing worden gehaald. Je werkt in de Westhoek.

Vervangingscontract tot einde 2024

Standplaats: Zonnebeekseweg 361,  8900 Ieper

Functie 2:  3 medewerkers project ‘Bomenplan’  

Voor de uitvoering van het project Bomenplan stellen we een team van 3 medewerkers samen. Dit team staat in voor de inventarisatie en de opmaak van een beheerplan voor het bomenbestand op openbaar domein van 12 West-Vlaamse gemeenten. Daarnaast wordt ook een kansenkaart opgemaakt voor de aanplant van nieuwe bomen op openbaar domein en worden de doelgroepen burgers en landbouwers aangesproken om klimaatbomen in tuinen en schaduwbomen in weides aan te planten.  

Tijdelijk contract voor de duur van het project dat loopt tot 30/06/2023.

Standplaats: Dit team werkt niet enkel in de Westhoek, maar ook in het Regionaal Landschap Houtland, Stadlandschap ’t West-Vlaamse hart en StadLandSchap Leie en Schelde.

Profiel: Diploma bachelor landschapsarchitectuur of groenmanagement of gelijkwaardig door relevante ervaring. Occasioneel avond-/weekendwerk. In bezit van rijbewijs B + wagen.

Wij bieden: loon volgens barema B, hospitalisatieverzekering, gunstig verlofstelsel.

Volledige functiebeschrijving

Hoe solliciteren?

Wil je deel uitmaken van ons team? Stuur jouw CV + motivatiebrief naar Dhr. Dirk Cuvelier per brief (Regionaal Landschap Westhoek, Zonnebeekseweg 361, 8900 Ieper) of per mail (dirk.cuvelier@rlwesthoek.be) uiterlijk tegen 23/12/2020.