Vacature deskundige landschap

Momenteel is Stad Ieper op zoek naar een deskundige landschap. Solliciteren voor deze functie kan t.e.m. dinsdag 19 mei.

FUNCTIE:
Als deskundige landschap bouw je mee aan het landschapsbeleid en -beheer, in nauwe samenwerking met zowel de dienst omgeving (ruimtelijke ordening en milieu) als de groendienst. Je geeft advies vanuit jouw expertise met een sterke kennis van natuur- en historische landschapswaarde, gelinkt aan de typerende Ieperse eigenheid. Met diverse externe partners alsook met interne diensten werk je diverse initiatieven en projecten uit, waarbij goede informatiedoorstroming & doeltreffende communicatie van groot belang zijn. Je hebt ook aandacht voor de eigen professionele ontwikkeling teneinde je expertise op peil te houden.

PROFIEL:

  • Je bent minimum in het bezit van een bachelordiploma (of gelijkwaardig) met kennis van landschapsecologie en natuurbeheer.
  • Ervaring en kennis van Ieperse streekhistoriek en de streekeigen fauna en flora zijn een must.
  • Je kan op een doelgerichte manier communiceren met het brede publiek alsook met diverse doelgroepen.
  • Je kan zowel in team als zelfstandig werken.

AANBOD: Je komt terecht in een uitdagende en gezinsvriendelijke organisatie met een maatschappelijk relevante opdracht. Je komt in dienst met een voltijds contract (38/38) van onbepaalde duur. Verloning in graad B1-B3 met als extra’s: maaltijdscheques, fietsvergoeding, hospitalisatie- en groepsverzekering, opleidingsmogelijkheden,…
Indiensttreding ten vroegste vanaf 1 oktober 2020.

INTERESSE?