Behaag je tuin

Jouw tuin, groot of klein, maakt een verschil voor de natuur en het klimaat. Plant daarom een boom, haag of klimplant. Maak er een fijne plek van voor vogels, bijen, vlinders … en jezelf! Geniet van de bloesems, het fruit en de schaduw. Bestel tussen 1 september en 15 oktober je streekeigen plantgoed en geniet van een voordelig aanbod, dankzij een samenaankoop.

Er is voor elk wat wils: pakketten voor kleine tuinen, grote tuinen, droge tuinen, natte tuinen … Je kan zelfs een start-to-bos pakket bestellen.

De pakketten bekijken, je registreren en bestellen kan van 1 september tot 15 oktober. Het bestelde plantgoed haal je af in je eigen gemeente op zaterdag 16 december 2023.

 

Boom zoekt tuin

Wens je ondersteuning en advies? Twijfel je over je keuze? Met concrete vragen over je bestelling en de aanplanting in je tuin kun je terecht bij ons via info@rlwesthoek.be. Of schrijf je in voor één van de gratis infosessies ‘Boom zoekt tuin’. Je leert er hoe je je tuin kan vergroenen, schaduw creëert in de zomer, regenwater buffert … en past de tips toe op de eigen tuin.

 

Inspiratie nodig?

Vorige edities bestelden Margot, Stijn, Tijl, Bruno, Steven en Erik al plantpakketten. Bekijk wat ze ermee deden!

Margot en de kinderen nemen je mee naar de wilgenhut

Ontdek het vogelbosje van Stijn

Met Tijl tussen de fruitbomen

Bruno plant een haag langs zijn weide

Bekijk het vogelbosje van Steven middenin het dorp

Fruit snoepen met Erik